Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. szeptember 1., hétfő

Krónika társasjáték

Krónika társasjáték

20.000 db készült belőle
Ellenőrizte: MTA, nyelvtudományi intézet


Témakörök:
 1. Egyetemes történelem
 2. Magyar történelem


Krónika társasjátékKrónika társasjáték


Hibajegyzék

AGROPROP


Koppány szubjektív értékelése:

Nagyon jó tanulást segítő játék! A játék lényege a történelmi évszámok ismeretén és a torpedó játékon alapul... egyik játékos kirak egy évszámot a saját tábláján... a másik tippelget a sajátján... de ha egy részét kirakta felismerheti az évszámot és így plusz pontokra tehet szert...

Akkor érdekes a játék ha közel egyforma műveltségűek a  játékosok .... különben az egyikük nagyon elhúzz... www.retrojatekmuzeum.hu

retro játék
retro társasjáték2 megjegyzés:

 1. Üdvözlöm!
  Segítséget szeretnék kérni. Megtaláltuk ezt a társast a nagymamánál, de nincs meg a leírás hozzá. Valamilyen formában megkaphatnánk ezt a leírást(szkennelve vagy fénymásolva)?
  köszi! Priszti@hotmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a társast nagyon mélyen be van dobozolva. Mostanában biztosan nem kerül a kezembe, de a füzete nélkül amiben a szabály is van nem lehet használni.

   Évszám gyakorló, a korongokból ki kell rakni az évszámot a négyzetrácsokra, majd a másiknak kérdezgetve mint a barkóbánál ki kell találni.

   Törlés