Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. augusztus 26., kedd

Európa memória játék

Európa memória játék


Európa memória játék


Európa memória játék


A memória játékok lényege, hogy fejlesszék a memóriát... ez rendben is van. Ez a játék ezen kívül megismerteti Európa nagyobb jelentősebb városait. A városok fő jellegzetes épületeit is bemutatja. Szépek a fotók. Körülbelül a 80-as évek közepén készülhetett.Koppány szubjektív értékelése:
Jó minőségű papírból készült kibírta az évtizedeket, még most is korrektül lehet vele játszani. Egy Európa térképpel kiegészítve remek játékos földrajtanulást lehet a játékba csempészni. Amikor a gyerek megtalálja a párt plusz pontot kap ha a térképen megmutatja. 

A fotók szerintem jó szögből lettek fényképezve és az adott városra ténylegesen jellemző épületeket választottak. Esetleg komoly nyaralási ötleteket adhat... figyeljük meg a gyereken melyik fotóknál időz el újra és újra... abban az országban valószínű jól érezné magát. :)www.retrojatekmuzeum.hu


retro játék
fejlesztő játékNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése