Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. augusztus 27., szerda

Star Wars Padmé Naberrie Akciófigura

Star Wars Padmé Naberrie Akciófigura
98 LFL
Hasbro China


Star Wars Padmé Naberrie Akciófigura


Koppány szubjektív véleménye a karakterről: 

A Naboo királynője... érdekes a nabooi választási rendszer.... születésüktől fogva folyamatosan figyelik, tesztelik észrevétlenül sokszor játékosan a gyerekeket,,, az eredmények alapján időnként uralkodót választanak... akinek gyakorlatilag teljes bizalommal a teljes hatalmat a kezükbe adják... Nem az lesz uralkodó aki vágyik rá.... hanem aki a generációból a legalkalmasabb....
Amidala egy eddig ismeretlen helyzettel találja szemben magát... igazságtalanul támadják bolygóját és az ott kialakult életformát... azonban elég inteligens és bátor, hogy megtegye amit kell... a legutolsó pillanatig a békés megegyezésben reménykedik... azonban amikor egyértelműen eldől, hogy a Köztársaság tehetetlen... taktikát vált és támad..... igaz gyakorlatilag a gunganokat küldi a vágóhídra... miután egy teátrális húzással elnyerte a bizalmukat.... (letérdelt...)
Az igazmondás nála alkalomszerű.... az életéért felelősséget vállaló Jediket is becsapja....www.retrojatekmuzeum.hu


retro játék
Star Wars akciófigura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése