Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. október 4., szombat

Ali Csacsi és a többiek Bölcs Bagoly könyvek

Ali Csacsi és a többiek

Móra Ferenc könyvkiadó
1980
50.000példány

Eredeti ár: 18.- Ft


Tartalom:
  • Kaland az öreg malomban
  • Tapsifüles túljár Tomi eszén
  • Gólyakaland
  • Csóka Berci megmenekül
  • Ali, a csacsi
  • Az öreg ház


Ali Csacsi és a többiek

Ali Csacsi és a többiek

Tasnadi Kubacska András
Ali Csacsi és a többiek

A bölcs és szeretetre méltó tudós, az ősvilági állatok híres kutatója utoljára hozzátok szólt, gyerekek. Régi, boldog vakációkról mesél, kedves állatpajtásokról: Tomi kutyáról, Berci csókáról, no meg a kitűnő vízhordó szamárról, Ali csacsiról. Az elvadult öreg kertben és az öreg ház  verandáján soha nem unatkoznak a gyerekek, mindig találnak megfigyelnivalót, bolondozó állatpajtásaikkal is mindig történik valami.
Az igaz történetek megtanítanak arra, hogy akár az állatok viselkedését figyelitek, akár a patak medrét vizsgálgatjátok, akár csak egy fűszálat is komolyan szemügyre vesztek - a mindig érdekes és csodálatos természet titkai tárulnak fel előttetek.
Új Bölcs Bagoly könyvünket ismét Reich Károly kedves rajzai illusztrálják, mint a Pajtások a házban és a ház körül című korábbi testvérkötetet.


Írta: Tasnádi Kubacska András
Rajzolta: Reich Károly



www.retrojatekmuzeum.hu

retro mesekönyv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése