Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. november 21., péntek

Magay László: Ezer mesterség

Magay László: Ezer mesterség

Móra Ferenc Ifjúsági könyvkiadó
1975 I. kiadás
1979 II. kiadás
40000 példány

Eredeti ár: 18.- Ft

Magay László: Ezer mesterség

Megay László
Ezer mesterség

Egy ezermester bizonyára sok mindenhez ért, sok mindent tud fabrikálni. Mi mindenhez érthet ezer mester, akinek mind más és más a mestersége? Hiszen egyetlen mesterségnek is mennyi csínja-bínja van, mennyi szerszáma, annak mennyi fogása! Ezer furfangos ötlet, száz és száz, munkában eltöltött óra teremtette meg mindennapi életünk tárgyait valamikor a kézművesek műhelyében - talán éppen Szűcs Pál szabóműhelyében vagy éppen Szabó Pál szűcsműhelyében - vagy manapság a gyári futószalagon.
A pompásan illusztrált, vidám kis könyv megismertet vagy tíz hagyományos kézműves mesterséggel és a belőlük kibontakozott nagyüzemi, gyári változattal. 

Írta: Megay László
Rajzolta: Gaal Domokos





www.retrojatekmuzeum.hu

bölcs bagoly könyvek
okos könyvek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése