Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. december 5., péntek

Jó mulatság tudni, miért Bölcs Bagoly könyvek

Jó mulatság tudni, miért Bölcs Bagoly könyvek

Móra Ferenc Ifjúsági kiadó
1973
14800 példány


Jó mulatság tudni, miért Bölcs Bagoly könyvek

Julius Schwartz
Jó mulatság tudni, miért

Ez a könyv a tudomány mindennapi kalandjairól szól 8-10 éves gyermekeknek. Érdekessége, hogy maga az olvasó a kalandok hőse. A mindennapi életben jól ismert anyagok, a gyapjú és a papír titkát kutatja, eközben megismerkedik természetükkel, feldolgozásuk módjával, történetével. A szerző, Julius Scwartz jól ismeri a gyermekeket, tudja, hogy környezetükről mit szeretnének tudni, és mi az, amit tudniuk kellene. 
Könnyen elvégezhető, biztonságos kísérletek segítik elő a tájékoztatást. Minden különösebb felkészülés nélkül ki-ki elvégezheti őket a maga otthonában vagy az iskola barkácsoló szakkörében. Az ismeretszerzésnek ez a módja valóban jó és hasznos mulatság.

Írta: Julius Schwartz
Illusztrálta: Gaál Éva
Fordította: Vámos Magdawww.retrojatekmuzeum.hu

retro okoskönyvek
Bölcs Bagoly könyvek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése