Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2015. február 3., kedd

Tündérek, törpék, táltosok mesekönyv

Tündérek, törpék, táltosok mesekönyv

Móra Ferenc Ifjúsági könyvkiadó
1973
59800 példány

Eredeti ár: 32.- Ft

Tündérek, törpék, táltosok mesekönyv

Tündérek, törpék, táltosok mesekönyv

Tündérek, törpék, táltosok mesekönyv

Tündérek, törpék, táltosok

   A csoda, a varázslat, az emberen túli lények mindig foglalkoztatták a népek és a gyermekek képzeletét. Ahány országa, égtája a világnak, annyiféle alakban lépnek elénk a tündérek, a manók, boszorkányok, törpék, trollok, annyiféle csodaszerszámot és bűverőt használnak - és mégis mind közeli rokonok, régi ismerősök.
   A tündérmesék világának ezt a változatosságban megmutatkozó egységét szemlélteti kötetünk, mely a Népek Meséi sorozattól eltérően nem egy tájegység, hanem egy mesei műfaj alapján fogja össze anyagát: a legszebb, legfordulatosabb mesékből válogatott T. Aszódi Éva, melyeket öt világrész népei teremtettek meg gazdag képzeletükkel.
Heinzelmann Emma gazdag, változatos és mesterien stílusos rajzai kísérik a szöveget. 

www.retrojatekmuzeum.hu

retro mesekönyv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése