Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2015. március 19., csütörtök

A.A. Milne : Holnemvolt mesekönyv

A.A. Milne : Holnemvolt mesekönyv

Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
1983
90000 példány

Eredeti ára: 25.- Ft

A.A. Milne : Holnemvolt mesekönyv

A.A. Milne : Holnemvolt mesekönyv

A.A. Milne
Holnem volt

Valeriánát és Bikarbónát hiába is keresnénk a térképen, hiszen a két szomszéd ország csak Milne meseregényében létezik. Mindaddig barátságban élnek egymás mellett, mígnem egyszer Bódog király hétmérföldes csizmát kap ajándékba. Ez persze még nem volna ok a viszálykodásra, ám a csizma birtokában Bódog több ízben durván megsérti Vazul király reggelizőasztalának légi terét. Természetesen hadüzenet, majd furcsa háború követi a sértést. S míg a küzdő felek a hadszíntéren próbálgatják egymás erejét, addig Valeriában szinte kibogozhatatlanul összekuszálja a szálakat a cselszövő Csincsilla grófnő; van is gondja az írónak, míg mindenkinek igazságot szolgáltat.
A Micimackó írójának ellenállhatatlan humora, ragyogó jellemábrázoló képessége, fordulatos meseszövése, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt élvezetes olvasmánnyá teszi a kalandos, kacagtató meseregényt. 

Írta: A.A. Milne
Illusztrálta: Würtz Ádám



www.retrojatekmuzeum.hu

retro mesekönyv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése