Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2015. szeptember 23., szerda

A repülő divány meseregény

A repülő divány meseregény

Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
1977
29800 példány

Eredeti ára: 12.- Ft

A repülő divány meseregény


A repülő divány meseregény


Bálint Ágnes
A repülő divány

Juli eddigi nyarait keresztanyja luxusvillájában töltötte a Balaton partján, nem csoda hát, ha lógó orral és lázadozó szívvel készül a falusi nyaralásra apja nagynénjéhez, Lidi nénihez. Minden poros, szegényes, unalmas neki itt - míg csak a szomszédék verandájáról fel nem reppen egy ódon karszék. És lassan megváltozik minden, a fura Dedi jó pajtásnak bizonyul, Lidi néni és a folyton kísérletező Iván bácsi érdekesebbnek, mint hitte volna, és a mindent elcsóró Móric szarka gondoskodik róla, hogy egy perc se teljék eseménytelenül.Mi minden történik, mire Juli és Dedi alatt megmozdul a dívány, és még kissé szepegve elindulnak a kalandos repülésre....
Bálint Ágnes új regénye valóság és mese elemeit keveri könnyedén, szórakoztatóan és tanulságosan, az igazi élményt mindennapjaink kedves apróságai között mutatja meg.


Írta: Bálint ágnes
Illusztrálta: Sajdik Ferenc

www.retrojatekmuzeum.hu

retro mesekönyv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése