Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2015. szeptember 14., hétfő

Misóka mesekönyv

Misóka mesekönyv

Móra Ferenc könyvkiadó
1968
18000 példány

Eredeti ára: 10.- Ft

Misóka mesekönyv

Misóka mesekönyv


Bakó Ágnes
Misóka

Nyaraló kisgazdájával a Balaton mellé kerül Misóka, a láb nélküli mackó. Egy csudálatos nyári estén kinyílik egy régi játékos láda fedele, és sorra előjönnek a láda mélyéről a régóta ott alvó játékok. Vidám éjszaka következik: Misóka és a többi játék elindul megismerni a Balaton partját a félszemű tábornok vezetésével. Ez a kaland sok kedves izgalommal, tréfával, játékkal, apróbb veszekedésekkel jár, de mire felkel a nap, s a játékok visszabújnak az öreg ládába, mindnyájan egy nagyszerű kirándulás élményeivel gazdagabbak.
Bakó Ágnes meseregénye a hat év körüli korosztály kedves olvasmánya lesz; a sok kedvességgel megírt történet Reich Károly rajzai még elevenebbé teszik.


Írta: Bakó Ágnes
Rajzolta: Reich Károly


www.retrojatekmuzeum.hu

retro mesekönyv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése