Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. február 27., szombat

Erdei iskola Társasjáték

Erdei iskola Társasjáték

MINERVA

Eredeti ára: 21.- Ft

Erdei iskola Társasjáték

Erdei iskola Társasjáték


Koppány szubjektív véleménye a társasjátékról:

A játékbábuk nagyon ötletesek és szerethetők. Az állatok jól felismerhetőek külön öröm a gyereknek a választás. A játék rajzai a korszaknak megfelelően nagyon jók. A rajzos mezők valóban elmesélik az ott történteket, szinte benne vagyunk a játékban. A játéktér elipszisbe való elrendezése számomra kicsit zavaró, de azért egyértelmű, hogy mikor merre kell haladni.

A játék kerettörténete ami igazán élethű és nagyszerű! Arról szól amikor még a gyerekek gyalog együtt mentek iskolába. Az úton aztán ami gyerekek között lehetséges az meg is történt. Verekedés, csere-bere csavargás stb. Itt a játékban is van rosszalkodás de büntetés is jár érte. Mondhatnám, hogy van nevelő értéke is a játéknak, de annak idején bizony minket nem hatott volna meg, hogy a mackó is büntetést kapott a verekedésért.  




www.retrojatekmuzeum.hu

retro játék
retro társasjáték


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése