Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. március 3., csütörtök

Rablók - Lovpeznici társasjáték

Rablók - Lovpeznici társasjáték

MADE IN CZECHOSLOVAKIA

Eredeti ára: 42.-. Ft


Rablók - Lovpeznici társasjáték

Rablók - Lovpeznici társasjáték

Rablók - Lovpeznici társasjáték

Rablók - Lovpeznici társasjáték


Koppány szubjektív véleménye a társasjátékról:

Nagyon szép a grafikája! Igaz ezt sok társasjátékhoz írom, de azért mert ilyeneket gyűjtöm :) ... A kerettörténet nagyon egyszerű, pandúr vagy és az erdőben rejtőzködő rablókat kell elfogni. Ha rálépsz egy piros kis figurára húzz egy lapot, hogy kiderüljön kit fogtál el. Természetesen egy kör nem elég az összes rossz fiú elfogására. 



www.retrojatekmuzeum.hu

retro játék
retro társasjáték

2 megjegyzés:

  1. Nekem gyerekkorkom kedvence volt, de kédőbb kiegészítettük a szabályokat, plusz kalandokat tettünk bele, az elfogott rablók néha el tudnak szökni, kissé helyzetérzékeny lett az egész, a rablók személye (arcképe) is befolyásolhatja a játékmenetet, lettek benne lehetőségek önálló döntésekre is, és ehhez a szabályok szinte nem is bonyolódtak, csak pár mezőt kellett megjelölni, és néhány sort betenni a leírásba. Nagyon szórakoztató lett, és valami egész varázslatos hangulata van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. írhatnál erről részleteket ha még emlékszel rájuk. Mi úgy játszottuk, hogy kép alapján veszélyességi sort csináltunk és a veszélyesebbek több pontot értek.

      Törlés