Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. június 23., csütörtök

A Klau rabszolgái 12. Art Phoenix könyvek

A Klau rabszolgái 12.  Art Phoenix könyvek

Phoenix Könyvkiadó
1991

Eredeti ára: 119.- Ft


A Klau rabszolgái

Roy Barch, az ifjú tudós a Földön megtelepedő idegen lekthwaiak szolgálatába szegődik, hogy minél többet megtudjon a felsőbbrendű faj tudományáról. Barch nem szereti az aranybörű, kecses lekthwaiakat, ám váratlanul megérkezik a csodaszép Komeitk Lelianr, akinek láttán Barch tudja, hogy élete legfőbb célja lesz megszerezni magának ezt a szépséget. Ám a lekwai lány rideg és közönyös, udvariasan elutasítja a férfi közeledését.
Azonban nem csak a lekthwaiak, de ellenségeik, a klauk is felfedezik a Földet, és váratlan rajtaütésükre senki sincs felkészülve. Barch és Lelinar fogságba esnek, és egy távoli iparvilágra, Magarakra viszik őket rabszolgának. A lektwai lány belenyugodna sorsába, ám Barch nem adja fel ilyen könnyen. Megszöknek, és beleveszik magukat a rengetegbe. Arra a területre tévednek, melyet a klauk vadonnak hagynak, hogy sportból szökevény rabszolgákra vadászhassanak. Csakhogy Barchnak nem tetszik az űzött vad szerepe....

Írta: Jack Vance



www.retrojatekmuzeum.hu

retro Science Fiction & Fantasy könyvek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése