Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. június 25., szombat

A téridő istenei 4. Art Phoenix könyvek

A téridő istenei 4.  Art Phoenix könyvek

Phoenix Könyvkiadó
1990

Eredeti ára: 119.- Ft


A téridő istenei

A világokat teremtő "isten-páros" eljut a Naprendszer harmadik bolygójára. Képesek arra, hogy "beköltözzenek" bármelyik teremtményük tudatába, legyen az állat vagy ember. Az izgalmas történetben végigkisérhetjük a jó és a gonosz évmilliós küzdelmét a dinoszauruszok korától kezdve egészen addig, amíg az ember kilép a Naprendszerbe.
A regény évezredeken átívelő cselekménye során tanúi leszünk Atlantisz pusztulásának, Kopernikusz küzdelmeinek, Amerika felfedezésének, az atombomba ledobásának, egy dél-amerikai diktátor tündöklésének és bukásának. A cselekmény nem áll meg a jelenben, tovább folytatódik a titokzatos jövőben. 
Sikerül -e Negatnak elpusztítania a háborúskodásra hajlamos emberiséget, vagy Magnus elgondolása igazolódik be, és újabb istenek jelennek meg a téridőben?

Írta: Nemere Istvánwww.retrojatekmuzeum.hu

retro Science Fiction & Fantasy könyvek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése