Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. június 11., szombat

Hisziapiszi utazásai mesekönyv

Hisziapiszi utazásai mesekönyv

Móra Ferenc könyvkiadó
1983
16000 példány

Eredeti ára: 28.- Ft

Hisziapiszi utazásai mesekönyv

Hisziapiszi utazásai mesekönyv


Hisziapiszi utazásai

A világ egyetlen madárhang-kereskedésében szokás szerint együtt ülnek régi ismerőseink, Hisziapiszi és György, Hajdú sógor és Bódog, Hermina-Hanna és Ambrus, Kékapó és Bubujka, no és persze maga a Kapitány. Szokás szerint együtt üldögélnek, és szokás szerint vitatkoznak. Okosabb leszel vajon, ha körbeutazod a világot? Tökéletesítheted útközben a varázslótudományod? Ki tudja....
Hisziapiszi és hajdú sógor mindenesetre úgy döntöttek, egy kis utazás nemigen árthat az embernek. S Hisziapiszi nem lenne Hisziapiszi, ha el nem határozta volna, hogy megkeresi a világ közepét.
És  nem lenne az, aki - ha végül meg nem találta volna. Hogy megérte-e? Hisziapiszi szerint: feltétlenül. Márpedig Hisziapiszi mindig fején találja a szöget.

Írta: Hallama Erzsébet
Rajzolta: Engeltevan István


www.retrojatekmuzeum.hu

retro mesekönyv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése