Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. június 23., csütörtök

Szeretők 6. Art Phoenix könyvek

Szeretők 6. 
Phoenix Könyvkiadó
1990

Eredeti ára: 79.- Ft


Szeretők

Hal bezárta maga mögött az ajtót, és meghallotta a zuhany susogását. Beakasztotta köpenyét a szekrénybe; a vízcsobogás abbamaradt. Amint továbbment a háloszobája ajtajához, Jeannette kilépett a fürdőszobából. A haját szárította egy nagy törölközővel, és meztelen volt.
- Baw yoo, Hal - köszöntötte a férfit, és fesztelenül a hálószobába sétált. Hal erőtlenül felelt. Majd megfordult, és visszament az előszobába. Nevetségesnek érezte magát gyávasága miatt, ugyanakkor félig-meddig bűnösnek, irreállisnak, amiért hevesen kalapált a szíve, nehezen kapott levegőt, és fájdalommal vegyes gyönyörűséggel forró vér öntötte el ágyékát.
Jeannette egy világoszöld köntösbe burkolva jött elő, amelyet a férfi vett neki, és amelyet a nő átalakított, hogy kiadja az alakját. Súlyos, fekete haját Pszükhé-kontyba tűzte. Megcsókolta Halt...

Vajon ki az  a gyönyörű nő, akit Hal Yarrow a rovarok bolygóján talál? Milyen sors vár rájuk, hja kiderül a tiltott, titkos kapcsolat?

A Nebula- és Hugó-díjas amerikai szerző regénye mérföldkő a sci-fi történetében. Elötte senki sem szólt még ilyen hangon a szerelem és a szabadság utáni vágyról. egyszerűen fantasztikus!

Írta: Philip José Farmer


www.retrojatekmuzeum.hu

retro Science Fiction & Fantasy könyvek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése