Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. június 23., csütörtök

Titkok világa 15. Art Phoenix könyvek

Titkok világa 15. Art Phoenix könyvek

Phoenix Könyvkiadó
1991

Eredeti ára: 99.- Ft


Titkok világa

A Terra Birodalom legmodernebb technikával felszerelt csillagromboló csatahajója a birodalomtól elszakadt emigránsok világa után kutat. Parancsa egyértelmű: behódoltatni vagy elpusztítani a szakadár bolygókat. A háromfős leszállóegység rutinfeladat végrehajtására készül, ám hatalmas meglepetés éri őket. A látszólag középkorin szinten álló világban a terraiak, legyőzhetetlennek tűnő technikájuk ellenére, különös hatalmasságok fogságába esnek.
A t terraiak elszakadnak egymástól, és külön-külön kell a felfoghatatlan események közepette megvívniuk kétségbeesett harcukat. Ahhoz, hogy életben maradjanak, rá kell jönniük a megmagyarázhatatlan események titkára.
Vajon miféle mágia vagy természetfölötti erő az, mely a középkorinak tűnő világban könnyedén úrrá lesz a terrai csúcstechnológián? Kik állhatnak a háttérben? Emigránsok, idegen lények, istenek vagy...?

Írta: Andrew Hall


www.retrojatekmuzeum.hu

retro Science Fiction & Fantasy könyvek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése