Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. január 20., péntek

STAR WARS Jedi növendék

STAR WARS Jedi növendék

Az ostromlott templom

EGMONT Kiadó
2002

Eredeti ára: 798.- Ft

STAR WARS Jedi növendék

A Jedi-templomot megtámadták, és merényletet kíséreltek meg Yoda ellen. Veszélyes idegen hatolt be a Jedi-rendbe. Mindenki gyanúsított, és senki sincs biztonságban. Obi-van Kenobit és Qui-gon Jinnt bízzák meg egy lehetséges összeesküvés leleplezésével. Ha ez nem sikerül, elpusztul a templom s vele a Jedik világa is.... Obi-van és mestere újból szövetségre lépnek, és minden erejükkel megpróbálják menteni, amit lehet. Vajon sikerül-e a tervük? A történet váratlan fordulatot vesz...

STAR WARS Jedi növendék

Harc az igazságért

EGMONT Kiadó
2002

Eredeti ára: 798.- Ft

STAR WARS Jedi növendék

A legtöbb ember a Kegan bolygón egyáltalán nem akar semmit a galaxis többi részétől. Amikor azonban egy fiatal, lehetséges Jedi-növendéket fedeznek fel a planétán, Qui-gon Jinn, Adi Gallia és tanítványaik, Obi-van és Siri, kénytelenek meglátogatni ezt a különösen zárkózott világot. Nem fogadják tárt karokkal őket, sőt; Qui-gon és Adi egy cselszövés hálójában találják magukat, míg Obi-vant és Sirit egy olyan iskolába zárják, amelyben a gondolatot diktálják, ez eltérővélemény tiltott, a megfigyelés pedig folyamatos. Ezen a bolygón a Jediknek az igazságért kell harcolniuk... még akkor is, ha azzal senki sem akar szembenézni.

www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS
retro George Lucas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése