Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. január 20., péntek

STAR WARS A jövő látomása

STAR WARS A jövő látomása

LAP-ICS Kiadó
1999

Eredeti ára: 1320.- Ft

STAR WARS A jövő látomása


STAR WARS
A jövő látomása

A sarokba szorított Birodalom a vészterhes időkben kétségbeesett lépésekre szánja magát. Elszórva a viszály magvait az Új köztársaság jelentette törékeny szövetségben, a hajdan hatalmas Birodalom maradványa még egyszer harcba száll a győzelemért. Miután annak a gyanújába keverték a bithaiakat, hogy részt vettek egy faj teljes kiirtásában, most Han és Leila életére törnek, hogy aztán ezt is a bothaiakra fogják. Ha sikerrel járnak, az Új Köztársaság darabokra hullik. Az elkerülhetetlen katasztrófa megakadályozásához Luke, Leila, Han és barátaik kénytelenek bebizonyítani a bothaiak ártatlanságát, és leleplezni a Birodalom cselszövését. Az idő azonban vészesen fogy... 

A jövő látomása Timothy Zahn, a George Lucas legendás Csillagok háborúja filmjein alapuló korszakalkotó, eredeti trilógia Hugo-díjas szerzője Thrawn keze ciklusának második könyve. A múlt kísérttetében elkezdődött történet most jut megdöbbentő végkifejletig, ahogy Luke Skywalker, Leila hercegnő és Han Solo a küszöbönálló polgárháború kellős közepében találják magukat - és felfedezik a halott Thrawn admirális állítólagos feltámadása mögött rejlő hihetetlen igazságot.


www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS
retro George Lucas


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése