Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. február 16., csütörtök

STAR WARS Elveszett csillagok

Ez a regény felvezeti az új STAR WARS mozifilmet, AZ ÉBREDŐ ERŐT-t!

STAR WARS Elveszett csillagok

Szukits Kiadó
2015

Eredeti ára: 3990.- Ft

STAR WARS Elveszett csillagok

Star Wars Elveszett csillagok

Nyolc év telt el a Régi Köztársaság bukása óta, s most a Galaktikus Birodalom uralja az ismert galaxist. A Birodalommal szembeni ellenállást eddig mindenhol megtörték, s csupán néhány magányos, vakmerő vezér, mint az alderaani Bail Organa mer nyíltan szembeszállni Palpatine császárral. Néhány évnyi küzdelem után a Külső Gyűrű egyik világa a másik után adja föl a harcot, és a Birodalom hatalma mnden meghódított planétával egyre csak nő, A behódolt világok sorában a hegyvidékes Jelucan a legójabb, amelynek lakói a közelgő Birodalmi Hadiflottában a megváltást, és egy jobb, új élet reményét látják....
Az arisztokrata Thane Kyrellt, és a szegény sorból származó Ciena Reet egy dolog köti össze: a repülés iránti rajongásuk. azzal, hogy mindketten felvételt nyernek a Birodalmi Akadémiára, gyermekkori álmuk válik valóra. Thane öröme azonban pillanatok alatt megkeseredik, mikor saját szemével látja, milyen módszerekkel kényszeríti rá a Birodalom uralmát a galaxisra.
Thane csatlakozik a Lázadók Szövetségéhez, lehetetlen helyzetbe hozva ezzel Cienát, akinek választania kell a Birodalom iránti hűsége, és régi barátja közt. Már csak az a kérdés, hogy miközben a barikád ellentétes oldalán harcolnak, megtalálják-e a módját, hogy megmentsék önmagukat és egymást - vagy darabokra szaggatják a galaxist...
A regény olyan kulcsinformációkat tartalmaz, melyek felvezetőként szolgálnak a hamarosan mozikba kerülő új STAR WARS filmhez, Az ébredő Erőhöz.

Írta: Claudia Gray


www.retrojatekmuzeum,hu

retro STAR WARS
Star Wars Elveszett csillagok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése