Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. február 28., kedd

STAR WARS Töréspont

STAR WARS LEGENDÁK

STAR WARS Töréspont

Szukits Köcsvkiadó
2015

Eredeti ára: 3990.- Ft

STAR WARS Töréspont

STAR WARS
Töréspont

Röviddel a szörnyű geonosisi csata után Mace Windu mesternek vissza kell térnie a szülőbolygójára, hogy megoldjon egy válságot, ami akár az egész Köztársaságra hatással lehet.
A Haruun Kal a köztársaságiak és a szeparatisták csataterévé vált. A Jedik a bolygóra küldték Depa Billaba mestert, hogy képezze ki az őslakókat a szeparatisták elleni harcra, akik harci droidjaikkal ellenőrzik a bolygó felszínét. A szeparatisták azonban váratlanul elhagyják a régiót, ennek ellenére Depa nem tér vissza a Coruscanra. Csak egyszer jelentkezik, egy tömegmészárlás helyszínéről. Őrületről, sötétségről és gyilkosságokról beszél, úgy mintha ő maga állna mindezek hátterében.
Macu Windunál jobban senki sem ismeri Depát. Csakis ő képes megtalálni egykori tanítványát és kideríteni, hogy mitől változott meg. Mace-nek bele kell vetnie magát a Haruun Kal őserdeibe. Hátrahagy mindent, kivéve a béke és a volt tanítványa iránti elkötelezettségét, ám hamarosan szembe kell néznie azzal, hogy a béke őrzői milyen szőrnyű árat fizetnek a háborúért..... 

Írta: Matthew Stover



www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS
Star Wars Töréspont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése