Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. március 10., péntek

STAR WARS Halálvilág

STAR WARS LEGENDÁK

STAR WARS Halálvilág

Szukits Könyvkiadó
2015

Eredeti ára: 3600.- Ft

STAR WARS Halálvilág

STAR WARS
Halálvilág

Azoktól  az ifjú tanítványoktól eltérően, akiket azért küldtek a kutatólaboratóriumok és mezőgazdasági villágok segítségére, mert nem bizonyultak elég rátermettnek a Jedi Tanács próbáin, Hestizo Trace páratlan tehetséggel rendelkezik: az Erő segítségével képes kommunikálni a növényekkel.
Eddigi csöndes, zavartalan élete azonban egy pillanat alatt darabokra hullik, mikor Darth Scabrous egy csatlósa elragadja. A Sith Nagyúrnak ugyanis épp az ő szokatlan képességére van szüksége dédelgetett terve megvalósításához. A különleges fekete orhidea, amire eddig Hastizo vigyázott, az utolsó összetevője annak az ősi, sith formulának, amelynek titkait a Nagyút felfedni vágyik.
Scabrous számításaiba azonban hiba csúszik, és félresikeült kísérlete melléktermékeként vérszomjas élőhalottként kelnek új életre a Stith harcosok. Egyedüli céljuk a pusztítás, és hogy urukat szolgálják, míg annak terve be nem teljesedik, és el nem nyeri azt, amire mindennél jobban vágyik. A halhatatlanságot.....

Írta: Joe Schreiber


www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS
Star Wars Halálvilág


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése