Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. július 3., hétfő

STAR WARS Távoli csillagok

STAR WARS Távoli csillagok

Szukits Kiadó
2015

Eredeti ára: 3800.- Ft

STAR WARS Távoli csillagok


STAR WARS Távoli csillagok

"Tízezer éve tanulmányozzuk az Erőt.... Küzdünk, hogy a világosság és a sötétség mindig egyensúlyban legyen. De most... előkerült valami, ami talán mindnyájunkat megsemmisít. Egy férfi, és az álmai."

Lanoree Brockot az ősi Je'daii Rend legnagyobb mesterei ismertetik meg az Erő titkaival. Ám a testvére nem képes érzékelni az Erőt, és mind jobban eltávolodik a Rendtől, ami végül tragédiához vezet.
Lanoree éveken át magányos Őrzőként szolgálja és védi a Tythan rendszer békéjét. Váratlanul a Je'daii tanács elé idézik, ahol tudatják vele, hogy felbukkant egy fanatikus szekta, amelynek tagjai nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy elhagyják az ismert űrt. Ennek érdekében működésbe akarnak hozni egy hiperkaput, méghozzá a rettegett sötét anyag felhasználásával - és ezzel az egész rendszert elpusztító katasztrófát idézhetnek elő. Lanoree megdöbben, amikor megtudja, hogy a mesterek miért éppen tőle várják a megoldást. A szekta vezetője, a zseniális és örült férfi, akit bármi áron meg kell állítania, nem más, mint a fivére, akit rég halottnak hisz - és akitől most már neki is félnie kell....

Tim Lebbon regényében a Jedi Rend hajnalába kalauzol el bennünket.

Írta: Tim Lebbon


www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS
STAR WARS Távoli csillagok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése