Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. augusztus 23., szerda

Védelmezők - Filmajánló

zashchitniki



Védelmezők


zashchitniki


Zashchitniki

Alapvetően nem szoktam filmekről írni... az igazság az, hogy az elmúlt tíz évben egyre rosszabb és silányabb filmeket adtak ki. A mozikat az amerikai filmgyártás remekművei uralják. Amik tele vannak többé kevésbe elrejtett termékreklámokkal és politikai nevelő szándékkal.... ezeket most nem részletezem, mert szeretném ha ez egy hobby blog maradhatna.... 

Vigyázat Amerika jönnek az oroszok... nem tudtok több bőrt lehúzni az agyonfejt MARVEL univerzumotokról.... 

A film  alapötlete, hogy egy hidegháborúból visszamaradt Szovjet kísérlet eredményeként METAHUMAN emberek vannak a volt keleti blokban. Egyikük egy örült tudós gonosz lesz és évtizedekig készül a világ feletti uralomra. Erre a kihívásra felelve összegyűlnek a VÉDELMEZŐK. akiket ez a tudós hozott létre. 

A film elején nagyon eredeti robotfegyverek vannak. Igaz a mozgásuk kicsit hajaz a STAR WARS gyilkos dróidjaira, de ennyi belefér.

Karakterek:

Arsus: leegyszerűsítve Animágus.... medvévé tud változni részlegesen és teljesen is. Nagy erő nagy ellenállóképesség. Folyamatosan belső vívódásban küzdelemben a medvével aki át akarja venni az irányítást. Átváltozáskor rajta marad a nadrág... a Marvel Univerzumban HULK-ra hasonlít a legjobban. Többek között ő is tudós

Khan: nagyon gyors és jól bánik a pengékkel. Két óriási sarlót forgat utalva itt a Szovjet szimbólumra.... a Marvel Univerzumban Flas-ra hasonlít a legjobban, de csak a képessége a személyisége nem. Flash hajlik a nyegleségre és a locsogásra, Khan pedig megfontolt tervező tipus

Kseniya: láthatatlanná tud válni, de csak vizes közegben. Ezzel a képességgel a fantasztikus 4-es női szereplőjére hasonlít. 

Ler: Mozgatni tudja akaratával a köveket, és magára gyűjtve "kőemberré" tud válni. Karaktere X-man és Fantastikus 4-es keverékéhez hasonlít. Ő a ki nem mondott vezető. Érdekes ostorszerű fegyvert kap. 

Szerepel a filmben a legendás moszkvai 2-es metro..... 











NAGYON JÓ EREDETI FILM! KIVÁLÓAK A HARCI JELENETEK! NÉZZÉTEK MEG!



www.retrojatekmuzeum.hu
zashchitniki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése