Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2018. január 17., szerda

STAR WARS Phasma

STAR WARS Phasma

SZUKITS könyvkiadó
2017

Eredeti ára: 3990.- Ft

STAR WARS Phasma


STAR WARS
PHASMA

Phasma, az Első Rend egyik legravaszabb és legkönyörtelenebb tisztje. Élvezi elöljárói kegyeit, a bajtársai tisztelettel néznek rá, az ellenségei rettegnek tőle. Híres és hírhedt személyiség, ennek ellenére senki sem ismeri igazán, ahogyan a csillogó króm sisak alatt rejtőző arcát sem lehet látni soha. Azonban valaki nekilát, hogy fényt derítsen rejtélyes származására - és a titokra, amit a nő ugyan olyan elszántan és kegyetlenül védelmez, mint ahogy a gazdáit szolgálja.
Az Absolution csatacirkáló mélyén Cardinal, a vörös páncélos rohamosztagos kínvallatásnak veti alá az Ellenállás egyik elfogott kémét. Csakhogy annak az információnak, amit meg akar szerezni, semmi köze az Ellenálláshoz, sem az Első Rend elleni hadműveletekhez. A titokzatos százados Phasma múltját akarja megismerni abban a reményben, hogy rábukkan egy rég eltemetett botrányra, árulásra vagy gonosztettre, amit aztán felhasználhat gyűlölt riválisa ellen. A fogoly tudja, azt, amire Cardinalnak szüksége van, de nem egykönnyen beszél róla. És mialatt hol ellenáll, hol megnyílik, és minden egyes részletért cserébe alkudozik, hogy életben maradjon, a százados lassan megismeri a kifürkészhetetlen Phasma életének lebilincselő történetét. Ám ez a tudás halálos veszélyt jelenthet Cardinal számára.....

Írta: Delilah S. Dawson


www.retrojatekmuzeum.hu

STAR WARS
PHASMA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése