Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2018. február 1., csütörtök

STAR WARS A fejvadász háborúk 1. A mandalori páncél

STAR WARS A fejvadász háborúk 1. A mandalori páncél

SZUKITS Kiadó
2017

Eredeti ára: 3800.- Ft


STAR WARS
A fejvadász háborúk 1. A mandalori páncél

Ő a legfélelmetesebb és legsikeresebb fejvadász az egész galaxisban. Boba Fett neve még a legkeményebb bűnözőkben is rettegést kelt. Ám most szembe kell néznie pályafutása leghalálosabb fenyegetésével - háborút kell indítania legveszélyesebb ellenfeleivel szemben.
Miközben a lázadók erőt gyűjtenek, Xizor herceg fortélyos tervet javasol a császárnak és Darth Vadernek: zúzzák szét a Fejvadászok Ligáját szembefordítva egymással annak tagjait. Csak a legjobbak és a legkíméletlenebbek maradnak életben, őket pedig majd felhasználják a lázadók ellen. Ezt a feladatot épp a független Boba Fettnek találták ki, aki azonnal lecsap a lehetőségre, hogy elpusztítsa riválisait. Azonban Fett hamarosan rádöbbent, hogy ez egy csalárd játék, mivel ő maga is gyilkos merényletek, sötét összeesküvések célpontjává válik. Boba Fett azonban mindig elsőként lép. És ebben a játszmában nem is érheti be kevesebbel, mert a vesztes sorsa: halál....

Írta: K. W. JETER


www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése