Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2019. január 10., csütörtök

STAR WARS Az utolsó Jedik

Star Wars: Az utolsó Jedik

Szukits Kiadó
2018
Eredeti ára: 3990.- Ft

STAR WARS
Az utolsó Jedik

A Rian Johnson rendezőtől kapott információk segítségével a STAR WARS: Az utolsó Jedik című regényben Jason Fry kibővítette a filmben látható történetet olyan jelenetekkel, amelyek alternatív forgatókönyv-változatokból származnak, illetve kiegészítette a történetet a filmből kimaradt egyéb elemekkel.
A Birodalom hamvaiból új veszélyforrás emelkedik ki: a könyörtelen Első Rend. Szerencsére új hősök is felbukkannak, akik fegyvert ragadnak, és akár az életüket is hajlandók kockáztatni a galaxis lakóinak szabadságáért. Rey, az Erő-érzékeny árva; Finn, az egykori rohamosztagos; Poe Dameron, a bátor X-szárnyú pilóta és még sokan mások összegyülnek, hogy Leia Organa tábornok és az Ellenállás oldalán küzdhessenek. Ám az Első Rend parancsnokának, Snoke legfőbb vezérnek, és az ő végrehajtójának, Kylo Rennek óriási hadsereg és pusztító tűzerő áll a rendelkezésére és a fény bajnokaira talán a teljes megsemmisülés vár. Egyetlen reményük maradt csupán: az eltűnt legenda, Luke Skywalker Jedi mester....
A STAR WARS: Az utolsó Jedik ott kezdődik, ahol a Star Wars: Az ebredő erő véget ért. A fény és a sötétség küzdelme újra a tetőfokára hág, és eddig ismeretlen területekre is kiterjed.


Írta: Jason Frywww.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS
STAR WARS AT UTOLSÓ JEDIK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése