Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2019. március 11., hétfő

STAR WARS Klónháborús játszmák: Árnyak közt

STAR WARS Klónháborús játszmák: Árnyak közt

Szukits Kiadó
Eredeti ára: 3900.- Ft

STAR WARS LEGENDÁK
Klónháborús játszmák
Árnyak közt


Sötét árny borul a galaxisra, és egyre többen érzik, úgy hogy a háború elveszett.... A szeparatisták minden stratégiailag fontos hadszíntéren vereséget mérnek a Köztársaság seregeire, és lassan maga Anakin Skywalker sem lát kiutat a válságból. A Grievous tábornokkal a Kothlisért vívott, súlyos véráldozatokat követelő összecsapás után azonban új feladatott kap, ami ideig-óráig talán elterelheti figyelmét az egyre aggasztóbb helyzetről. 
Ő és Obi-van a Külső  Gyűrű egyik eldugott világára, a Lanteebre utaznak, egy olyan bolygóra, mely nemrégiben az ellenség figyelmét is felkeltette.
Rövidesen ennek okát is sikerül kideríteniük: egy foglyul ejtett tudós, a felszín egyik természetes erőforrásának felhasználásával vegyi fegyvert készít Lok Durd tábornok parancsára.
A Jedik jelenlétére hamarosan fény derül, s megindul a versenyfutás az idővel. A tét a titokzatos, új fegyver, melyért semmilyen ár nem lehet elég magas, és melynek birtoklása akár a háború végkimeneteléát is eldöntheti.... 

Írta: Karen Miller


www.retrojatekmuzeum.hu

retro star wars
retro Sci Fi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése