Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2019. június 10., hétfő

STAR WARS A megtévesztés leple

STAR WARS A megtévesztés leple

Szukits Kiadó
2014

Eredeti ára: 3.600.- Ft

STAR WARS
A megtévesztés leple

A bürokrácia bénító hálójába keveredett, kapzsiságtól és korrupciótól fertőzött Galaktikus Köztársaságot a széthullás réme fenyegeti. a külső rendszerekben, ahol a zsarnoki módszereket alkalmazó Kereskedelmi Szövetség uralja a kereskedelmi útvonalakat, egyre nagyobb a feszültség. A bajok tünetei immár a Magban is felbukkannak, amikor a Nebula Front nevű szervezet merényletet kísérel meg Valorum főkancellár ellen. Qui-gon Jinn és Adi Gallia Jedi mesterek ugyan megmentik a főkancellárt, de a Coruscanton élők nyugalmának egyszer s mindenkorra vége szakad.
Valorum a problémák megoldása érdekében csúcstalálkozóra hívja az érintett feleket. Valószínűnek tűnik, hogy az elégedetlenek a találkozó megzavarására készülnek, ezért a Jedik és a hatóságok nagy erőkkel vonulnak fel, hogy gondoskodjanak a biztonságról. 
A résztvevők közül csupán hárman tudnak a valódii veszélyről, a Kereskedelmi Szövetség azon három tagja, akik szövetséget kötöttek egy titokzatos ismeretlennel. Ám a három neimoidi megelégszik azzal, hogy egyre több pénze, és egyre kevesebb gondja van. Eközben pedig Darth Sidious tovább szövögeti nagyszabású félelmetes terveit....    

Írta: James Luceno


www.retrojatekmuzeum.hu

retro star wars
retro Sci Fi
STAR WARS A megtévesztés leple

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése