Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. június 30., hétfő

Charles Dickens: Karácsonyi Ének képregény

Klasszikusok képregényben 4.


Karácsonyi Ének képregény

Eredeti ár: 1290.-Ft
(2010 december)

Karácsonyi Ének képregény hátoldal
Karácsonyi Ének

Ebenezer Scrooge-ot egy szellem látogatja meg karácsony estéjén, aki nem más, mint hét éve halott üzlettársa, Jokob Marley. A szellem nehéz láncokat visel, napjait örök szomorúságban és múlhatatlan kínok közt tölti. Scrooge azt hiszi, csak a szeme káprázik, de amit Marley szelleme mond neki, az talán örökre megváltoztatja az életét:

" Három szellem fog kísérteni téged! nélkülük ne is reméld, hogy megkegyelmeznek neked az égiek! Az első szellem holnap jön el hozzád, amikor az óra egyet üt! A második a következő éjjel jön majd, ugyanebben az órában. A harmadik pedig a harmadik napon, miután tizenkettőt üt az óra."  

Dickens regénye minden idők egyik legkedveltebb karácsonyi meséje. Szívbe markoló és elgondolkodtató történet, amit az olvasó szívesen vehet a kezébe, újra és újra.

Átdolgozta: Scott McCullar
Rajzolta: Nares Kumar




www.retrojatekmuzeum.hu

retro képregény
klasszikusok képregényben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése