Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. június 29., vasárnap

Jules Verne: Utazás a föld középpontja felé képregény

Klasszikusok képregényben 5.


Utazás a föld középpontja felé képregény

Eredeti ár: 1290.-Ft
(2011 január)

Utazás a föld középpontja felé képregény hátoldal


Utazás a föld középpontja felé

Amikor Otto Lidenbrock professzor és unoka öccse, Axel rábukkan egy rejtélyes pergamenre, még nem sejtik, hogy ez a felfedezés örökre megváltoztatja az életüket.

Kitartó kutatásaik eredményeképpen megfejtik a pergamenen álló titkosírást. A tizenhatodik században született feljegyzést egy izlandi filozófus írta, aki azt állítja, hogy utat talált a Föld belsejébe. Vajon csalásról van szó? Vagy a kor legnagyobb tudományos felfedezéséről? csak egy módon derülhet ki.

Kezdetét veszi a nagy kaland, amelyben a professzor unokaöccsével és felfogadott vezetőjükkel, Hans Bjelkével együtt nekivág az izlandi Snaefels hegynek, hogy megkeressék a krátert, amely feltételezéseik szerint a Föld belsejébe vezet. Hajtja őket a kíváncsiság, hogy megtalálják az őskori élet nyomait, azt a föld alatti világot, amelyet mitikus szörnyek és ősi teremtmények népesítenek be. Vajon eljutnak e a föld középpontjába, vagy mindez csupán a képzelet szüleménye?


Átdolgozta: Lewis Helfand
Rajzolta: Vinod Kumar



Itt megnézheted a többit!


www.retrojatekmuzeum.hu

retro képregény
klasszikusok képregényben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése