Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. június 18., szerda

Star Wars képregény 6. szám


Star Wars képregény 6. szám

Eredeti ár: 268.-Ft
1998/3.

Star Wars képregény 6. szám hátoldal

Árnykéz hadművelet

Luke Skywalker merész kísérlete, hogy kifürkéssze Palpatine császár sötét titkait, csaknem katasztrófába sodorta mind Luketot, mind a Lázadó Szövetséget.

Ám hála nővérének, Leila Organának, Han Solonak és számos barátjának, Luke végül megmenekült, és a császár szörnyű világpusztító fegyverei megsemmisültek. A Császárral való végső összecsapásban Luke és Leila egyesítették az Erőt, mely minden Jedit eláraszt. a császár pedig önmaga sötét energiáinak áldozatává vált.

De még a vég előtt a gonosz uralkodó hét harcosból álló elitosztagot hozott létre, s felruházta őket a sötét oldal erejével. e "sötét Jedik" feladata az volt, hogy megvalósítsák a császár tervét, mely a Galaxis birtokbavételét célozta. a terv neve: Árnykéz Hadművelet

A császár halálát követően e csoport, Sedriss parancsnok vezetésével, számos támadást intézett a Galaktikus Mag ellen. Luke Skywalker eközben bizonyítékot talált arra, hogy néhány Jedi lovag túlélte a néhai Darth Vader kegyetlen irtóhadjáratát. És végül egy elhagyott űrvárosban, a Nespis VIII.-ban, luke rábukkan Kam Solusar-ra, egy bukott Jedi lovagra, kit sikerült kiragadni a sötét Oldal hatalmából. Hálából Solusar csatlakozott hozzá: segít újraéleszteni a Jedi lovagok Ősi szövetségét.

Eközben Sedriss parancsnok sem marad tétlen; az Árnykéz hadművelet következő célpontja egy lázadó bolygó a galaktikus Mag peremén. 






www.retrojatekmuzeum.hu

retro képregény
STAR WARS képregény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése