Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. szeptember 22., hétfő

Hófehérke és a hét törpe társasjáték

Hófehérke és a hét törpe társasjáték

Hófehérke és a hét törpe társasjáték

Hófehérke és a hét törpe társasjáték


Koppány szubjektív véleménye a társasjátékról:

Szép a grafikája... A játékszabály viszont számomra nem egyértelmű.. honnan indulok.. hová tartok stb... Összevisszaságnak tűnik nekem a játéktér is... a doboza is szép volt csak sajnos már nincs meg.... sem a bábui... ha valaki tudja milyen bábuk voltak hozzá kérem írjon... 


www.retrojatekmuzeum.hu

retro játék
retro társasjáték

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    A kiindulási pont a vár, azaz a kettes szám feletti kocka az első mező. Onnan lépsz felfelé az egyes majd a kettes...stb irányába (látszik a sarkokon, hogy merre vana haladási irány :-)) Nekem régi piroska és a farkas c. társasom van, ami hasonló grafikával /kivitelezéssel készült, abban négy hagyományos bábú volt + 1dbk.

    A közzétett kincsek alapján elég szép nagy családi gyűjteményetek lehet, így szeretném megkérdezni, hogy nincs-e meg nektek a "Magyar török várháború" c. retro társasjáték? Elég régóta keresem a leírását, de eddig sajnos nem találkoztam vele, esetleg tudnál segíteni ezügyben? :)

    VálaszTörlés
  2. A Magyar török várháború nincs még meg. De kutatom, ha meglesz felteszem.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!
    A gyors választ meg duplán! :-)

    VálaszTörlés
  4. Pont ezt a játékszabályt kerestem :)

    VálaszTörlés