Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2018. február 9., péntek

STAR WARS A lázadás hajnala

STAR WARS A lázadás hajnala

Szukits Kiadó
2017

Eredeti ára: 3900.- Ft

STAR WARS A lázadás hajnala


Star Wars
A lázadás hajnala

Jyn Erso nyolc éves, amikor meggyilkolják az anyját, míg az apját elhurcolják, hogy a Birodalom szolgálatába állítsák. Elveszíti a szüleit, de nem marad teljesen magára. Saw Gerrera veszi maga mellé, a férfi, aki a legszélsőségesebb eszközöktől sem riad vissza a zsarnoksággal szemben. Nem csak otthont biztosít Jynnek, hanem megtanítja mindarra, amire szüksége lehet ahhoz, hogy ő maga is harcba szálljon a Birodalom ellen.
Jyn az elnyomás elleni küzdelemnek szenteli az életét, és hűséges társa lesz Saw-nak, de egyre veszélyesebb helyzetbe kerül. Felvetődik benne a kérdés, hogy Saw katonájaként meddig lesz képes elmenni. Miután egy korábban elképzelhetetlennek tartott árulással kerül szembe, ki kell találnia, hogy valójában miben hisz és ki az akiben megbízhat....

Írta: Beth Revis

www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése