Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2018. március 26., hétfő

STAR WARS Jedi próba

STAR WARS Jedi próba

Szukits Kiadó
2017

Eredeti ára: 3700.- Ft


STAR WARS Jedi próba


STAR WARS
Jedi próba

A Praesitlyn kopár, világ, mégis fontos a rajta emelt Kommunikációs Központ miatt. Ha ez a szeparatisták kezére kerül vagy elpusztul, az csillagrendszerek százait szakíthatja el a Köztársaságtól, és taszíthatja a Klón Háborúk poklába. 
Mivel a Köztársaság seregei már így is ezernyi fronton vívják egyre kilátástalanabb harcukat az ellenséggel, Palpatine kancellár csupán egy kisebb katonai kontingenst tud a Praesitlyn védelmére küldeni, Neja Halcyon Jedi mester vezetésével. A csapatokkal tart Anakin Skywalker is, aki és a vágytól, hogy bebizonyítsa, már megérett a Jedi lovagi címre.
A klón csapatoknak - annak ellenére, hogy Zozridor Slayke zsoldosai is segítik őket - sokszoros túlerővel kell szembenézniük. A helyzet mind kilátástalanabb, s tudják, az utolsó szálig odavesznek, és velük együtt egész csillagrendszerek is - Anakin Skywalkernek nem sikerül megtalálni az arany középutat egy harcos ösztönei és az Erőben gyökerező bölcsesség között.... 

Írta: David Sherman és Dan Cragg


www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS
STAR WARS Jedi próba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése