Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. június 26., csütörtök

H. G. Wells: A láthatatlan ember képregény

Klasszikusok képregényben 7.


A láthatatlan ember képregény

Eredeti ár: 1290.-Ft
(2011 március)



A láthatatlan ember képregény hátoldal

A láthatatlan ember

Egy havas téli napon különös idegen érkezik az ipingi fogadóba. Hosszú kabátot és kerek szemüveget visel, a feje be van pólyálva. Sejtelmesnkülseje és furcsa szokásai gyanút keltenek az emberekben, és megindul a találgatás. Azt gyanítják, hogy a férfi valamilyen szörnyű baleset érte. De az igazság még ennél is rettenetesebb.

Ahogy lassan kibontakozik a rejtély mögötti valóság, már csak egy dolog biztos: az idegent csak a saját beteges elmélete foglalkoztatja, és minden körülötte lévő embert rettegésben tart.

H.G. Wells 1897-ben megjelent tudományos-fantasztikus története a mai olvasó számára is lebilincselően izgalmas és elgondolkodtató olvasmány, mely az emberség nélküli tudomány veszélyeire hívja fel a figyelmet.


Átdolgozta: Sean Taylor
Rajzolta: Bhupendra Ahluwalia



Itt megnézheted a többit!


www.retrojatekmuzeum.hu

retro képregény
klasszikusok képregényben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése