Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. június 26., csütörtök

Daniel Defoe: Robinson Crusoe képregény

Klasszikusok képregényben 1.


Robinson Crusoe képregény

Eredeti ár: 1290.-Ft
(2010 október)

Robinson Crusoe képregény hátoldal
Robinson Crusoe

Robinson Crusoe nem elégedett angliai életével. Unatkozik, és többet szeretne látni a világból. kíváncsisága hajtja, amikor elhagyja hazáját és külföldre utazik.

Az ifjú Robinson szüleinek sem szól terveiről, amikor felfedezőútra indul. Az elkövetkező években sokat tanul - nemcsak a világról, hanem önmagáról is. Hajója többször is szerencsétlenül jár a tengeren, és Robinson már-már azt fontolgatja, hogy letelepszik valahol. Kalandra éhes szelleme azonban nem hagyja nyugodni, ezért ismét tengerre száll.

Ez alkalommal egy újabb szerencsétlenség folytán a legénység életét veszti, egyedül Robinson menekül meg, és egy lakatlan szigeten köt ki.

Hogyan tud egymagában megbirkózni ezzel a helyzettel és életben maradni a vadonban? Sikerül-e valaha elhagynia a szigetet, vagy örök időkre a tenger foglya marad?

Átdolgozta: Dan Johnson
Rajzolta: Nares Kumar





www.retrojatekmuzeum.hu

retro képregény
klasszikusok képregényben


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése