Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. június 27., péntek

Jonathan Swift: Guliver utazásai képregény

Klasszikusok képregényben 12.


Guliver utazásai képregény

Eredeti ár: 1290.-Ft
(2011 augusztus)

Guliver utazásai képregény hátoldal

Guliver utazásai

Lemuel Gulliver mindig arról álmodozott, hogy bejárja a világot. Egyszer aztán egy hatalmas viharban hajótörést szenved, és ismeretlen földre vetődik. Utazásai során olyan dolgokat tapasztal, melyek minden képzeletét felülmúlják: Liliput lakói csupán néhány centiméter magasak, Brobdingnagban óriásokkal találkozik, a repülő szigeten az égbe emelkedik, majd megismeri a halhatatlanokat. Végül egy olyan vidéken találja magát, ahol a lovak a legértelmesebb lények.

Kalandozásai során Gulliver találkozik hatalomra éhes királyokkal és háborúskodó hadseregekkel is, és egyre jobban vágyik arra, hogy hazatérjen a családjához. Amikor azonban szembesül az emberi társadalom kiábrándító valóságával, többé már nem vágyódik vissza a saját világába.

Jonathan Swift klasszikus regénye, a Guliver utazásai amellett, hogy kíméletlen társadalomkritika, egyben minden idők egyik legnagyszerűbb kalandregénye is.

Átdolgozta: Lewis Helfand
Rajzolta: Vinod Kumar




Itt megnézheted a többit!

www.retrojatekmuzeum.hu

retro képregény
klasszikusok képregényben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése