Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. június 26., csütörtök

Mar Twain: Tom Sawyer kalandjai képregény

Klasszikusok képregényben 3.


Tom Sawyer kalandjai képregény

Eredeti ár: 1290.-Ft
(2010 november)

Tom Sawyer kalandjai képregény hátoldal


Tom Sawyer kalandjai képregény

Tom Sawyer csintalan fiatal fiú, aki szüntelenül kalandokra vágyik. Missouri államban, a Missisippi folyó melletti kis faluban él nagynénjével, Polly nénivel. Tom iskola helyett szívesebben tölti idejét kedves barátja, Hucklebery finn társaságában. A falu ifjú csavargójával sokakat tréfálnak meg.

Tom szerelmes Becky Thatcherbe, aki nemrég érkezett a falúba. A lány kezdetben viszonozza érzelmeit, sőt "el is jegyzik egymást". De amikor Tom véltlenül elszólja magát, a lány megsértődik.

Az ártatlan csínytevések után Tom élete hirtelen fordulatot vesz. Egyik éjjel barátjával szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak a temetőben. Rémülten elmenekülnek a helyszínről és vérszerződést kötnek, hogy soha senkinek nem mondják el titkukat. Ettől kezdve Tom és Huck számtalan izgalmas kalandot él át, miközben veszélyes bűnözők üldözik őket.

Felnőnek-e a fiúk a feladathoz és valódi hőssé válnak-e? Élhetik-e még valaha gondtalan gyermekéletüket?

Átdolgozta: Matt Josdal
Rajzolta: Brian Shearer




Itt megnézheted a többit!


www.retrojatekmuzeum.hu

retro képregény
klasszikusok képregényben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése