Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2014. július 6., vasárnap

L. Frank Baum: Óz, a csodák csodája képregény

Klasszikusok képregényben 11.

Óz, a csodák csodája képregény
Eredeti ár: 1290.- Ft
(2011 július)

Óz, a csodák csodája képregény

Óz, a csodák csodája képregény

Hatalmas tornádó söpör végig a kansasi prérin, és Dorothy a házukban reked. Az örvénylő viharban a házat is felkapja a szél, és órákon át repíti. Amikor a kis ház ismét földet ér, Dorothy ismeretlen vidéken találja magát.A helyiek barátságosan fogadják, és elmondják neki, hogy Óz birodalmába vetődött, melyet egy hatalmas, áthatolhatatlan sivatag vesz körül.

Dorothy csak abban bízhat, hogy eljut Ózhoz, a nagy varázslóhoz. Útja során néhány különös figura csapódik hozzá, akik szintén szívességet akarnak kérni a varázslótól. Óz azonban csak akkor segít, ha cserébe elpusztítják a gonosz Nyugati Boszorkát.

Dorothy és barátai csodálatos kalandokat élnek át együtt. E varázslatos történet évtizedek óta a ygerekek egyik nagy kedvence. 

Átdolgozta: Roland Mann
Rajzolta: Kevin Jones





www.retrojatekmuzeum.hu

retro képregény
klasszikusok képregényben


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése