Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2015. május 14., csütörtök

Kisbence mesekönyv

Kisbence mesekönyv

Móra Ferenc Ifjúsági könyvkiadó
1969
23000 példány



Kisbence mesekönyv

Kisbence mesekönyv

Kisbence mesekönyv

Varga Katalin
Kisbence

Ez a könyv nem arról a Kisbencéről szól, aki kedves gyerekdal szerint belebújt a kemencébe. A mi Kisbencénk csak névrokona a kemencés Kisbencének. Ez a Kisbence szőke hajú, kék szemű, kiscsoportos óvodás gyerek, aki abba a szép rácsos kapus óvodába jár, tudod, ott a Városliget közelében. Persze az se baj, ha nem ismered ezt az óvodát, hiszen számtalan hasonló óvodába számtalan Kisbence jár, ha másképp is hívják őket.
Lehet, hogy ez a könyv éppen rólad szól. Neked is van bizonyára lovad, mackód - ha nem is hívják kismedve rendőrnek -, és veled is ugyanannyi érdekes dolog történt már, mint Kisbencével és barátaival.
Szeretnénk, ha megjegyeznéd a könyv írójának, Varga Katalinnak a nevét. Találkozol még vele, mert ha megtanulsz olvasni, a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodálya egyaránt kedvenc olvasmányod lesz. Mindkét képes mesekönyvet Varga Katalin írta. A Kisbence kedves rajzait F. Győrffy Anna készítette.

Írta: Varga Katalin
Rajzolta: F. Győrffy Anna
   

www.retrojatekmuzeum.hu

retro mesekönyv
Varga Katalin


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése