Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. június 23., csütörtök

A végzetes csata 35. Art Phoenix könyvek

A harmadik rész a szenzációs Időharcosok-sorozatban!

A végzetes csata 35. Art Phoenix könyvek

Phoenix Könyvkiadó
1993

Eredeti ára: 228.- Ft


A végzetes csata

A mindig megbízható Andre Norton, ha lehetséges, ebben a kötetében még jobb, mint általában. A végzetes csata talán a legjobb abban a tért és időt átölelő ciklusban, mely az időharcosokkal kezdődött.
Egy távoli bolygón játszódik, melyet az oroszok és az amerikaiak telepesekkel népesítettek be, akik hipnotikus állapotban visszatérnek őseik életmódjához. Az oroszok Dzsingisz kán mongol hordáinak életét élik, az amerikaiak pedig - valamennyien apacs indiánok - újra élik azokat a napokat, amikor még büszke harcos nép voltak.
A két csoport konfliktusa egy ilyen ellenséges bolygón, amit a háttérből orosz ügynökök, és egy sokkal veszélyesebb, a csillagokon túlról érkező erő manipulálnak, rendkívül heorikus, képzeletgazdag, találékony cselekmény bonyolításra ad lehetőséget, melyet Norton egy igazi mesemondó erényeivel ki is használ

Írta: Andre Norton


www.retrojatekmuzeum.hu

retro Science Fiction & Fantasy könyvek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése