Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2016. június 23., csütörtök

A boldogság kék szörnyetege 20. Art Phoenix könyvek

A boldogság kék szörnyetege 20. Art Phoenix könyvek

Phoenix Könyvkiadó
1992

Eredeti ára: 159.- Ft


A boldogság kék szörnyetege

Petr Hiys, a Terra Hegemónia titkosügynöke nem elöszőr indul úgy bevetésre, hogy feladatáról mit sem tud. Informátora, az ő agyhullámaira hangolt, lámcon lógó kis türkiz kavics csak lépésenként avatja be a tennivalókba. Egy biztos: önerejéből el kell jutnia a Hegemónia területén kívül eső Talmusra, egy szuverén bolygóra, s a rendszer legjobban őrzött tornyából el kell rabolnia egy idegen lényt: A boldogság kék szörnyetegét.
Petr útnak indult, s még nem tudja, hogy ez a megbízatás élete legveszedelmesebb kalandja lesz, s azt sem, hogy emberek és idegen lények milliárdjainak a sorsa függ attól, sikerül-e végrehajtania a feladatát.

Írta: Mark Willson




www.retrojatekmuzeum.hu

retro Science Fiction & Fantasy könyvek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése