Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. február 15., szerda

STAR WARS Tarkin

"A hatalomról sokat tudok mesélni. Az ember megragadja a pillanatot, és lesújt."

Wilhuff Tarkin nagymoff

STAR WARS Tarkin

Szukits Könyvkiadó
2016

Eredeti ára: 3600.- Ft

STAR WARS Tarkin

STAR WARS Tarkin

Egy köztiszteletben álló család sarja. Elkötelezett katona és nagyra becsült törvényalkotó. A köztársaság lojális katonája és a Jedik megbízható szövetségese. De ez már a múlt. A Köztársaság bukása után Wilhuff Tarkin gyorsan halad felfelé a ranglétrán, és semmiről sem riad vissza, hogy érvényre juttassa az akaratát, és hozzájáruljon a Birodalom teljes kiépítéséhez. 
Tarkin felügyeli a Birodalom páratlan pusztító erejű fegyverének építését. Biztos abban, hogy miután a Halálcsillag elkészül, a segítségével rövid idő alatt eltünteti a még létező szeparatistákat - vagy úgy, hogy megfélemlíti, vagy úgy, hogy megsemmisíti őket.
Ám addig folyamatosan fennáll a lázadás veszélye. A Birodalomnak gyors és kegyetlen választ kell adnia a felkelő csoportok egyre gyakoribb támadásaira. Az uralkodó a legelszántabb híveit veti be a szabadságharcosok felszámolására: Darth Vadert, a félelmetes végrehajtót, valamint Tarkint, aki tatkiai érzékével, ravaszságával és hidegvérű hatékonyságával képes arra, hogy kikövezze az utat a császári tejhatalomhoz... és az utolsó szálig kiirtsa a Birodalom ellenségeit.

Írta: James Luceno
www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS
Star Wars Tarkin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése