Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. június 30., péntek

STAR WARS Sötét tanítvány

STAR WARS Sötét tanítvány

Szukits Kiadó
2016

Eredeti ára: 3900.- Ft

STAR WARS Sötét tanítvány


Star Wars Sötét tanítvány

A Köztársaság és a szeparatisták közt dúló háború lassan darabokra szaggatja a galaxist. Dooku gróf, az árulóvá lett Jedi mester egyre brutálisabb taktikákhoz folyamodik, ezért hiába a Jedi lovagok elszántsága, a konfliktus egyre  több áldozatot követel. Amikor Dooku utasítására a szeparatisták megsemmisítenek egy menekülteket szállító flottát, a Jedi Tanács úgy dönt, elérkezett az idő, hogy leszámoljanak a gróffal.
Dooku azonban halálos ellenfél még a legtapasztaltabb fejvadász számára is, ezért a Tanács kétségbeesett lépésre szánja el magát: Quinlan Vos Jedi mestert ésw a hírhedt Sith bérgyilkost, Asajj Ventresst bízzák meg a feladattal, hogy elpusztítsák a grófot. Noha a Jedik nem bíznak Dooku egykori tanítványában, Ventress gyűlölete olyan erős, korábbi mestere iránt, hogy még legősibbg ellenségeivel is készségesen szövetkezik, hogy végezhessen vele.
Kezdetben úgy tűnik, hogy ők a legalkalmasabbak erre az akcióra, ám kettejük ellentmondásos kapcsolata hamarosan veszélybe sodorja az egész küldetés sikerét.....

Írta: Christie Golden

www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS regény
STAR WARS Sötét tanítvány


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése