Minden ami ebben a blogban szerepel saját családi gyűjteményünk része! Elsősorban a képregényeket, társasjátékokat és a lemezjátékokat gyűjtjük. De azért sok minden más is előfordulhat ami érdekes, játékos, vicces... A fotókat magam készítettem. Nagyon örülünk ha tetszik a gyűjtemény és visszajársz nézegetni, hozzászólni. Fokozatosan van csak időm lefotózni, feltölteni a dolgokat.

2017. július 2., vasárnap

STAR WARS Sith nagyurak

Anakin Skywalker, a Jedi lovag már csak emlék....

STAR WARS Sith nagyurak

Szukits Kiadó

STAR WARS Sith nagyurak


STAR WARS Sith nagyurak

Darth Vader, a császár tanítványa többször bebizonyította már a sötét oldal iránti elkötelezettségét. Ám a Shit Rend történelme az árulások történelme. A tanítványnak meg kell ölnie a mesterét ahhoz, hogy a helyébe léphessen, és Vader még nem adta tanúbizonyságát a hűségének. Egészen mostanáig.
Cham Syndulla, a twi'lek szabadságharcos régóta küzd már azért, hogy kiszabadítsa szülőbolygóját a Birodalom fennhatósága alól. Palpatine császár azonban nem akarja kiengedni a markából a Ryloth-t, és a Dart Vader kíséretében elindul. hogy személyesen tapossa el a lázadást. Syndulla és a társai számára így elérkezik a pillanat, amikor lesújthatnak a galaxis népeit elnyomó zsarnokra.
A támadás miatt Palpatine és Vader kényszerleszállást hajtanak végre egy erdő mélyén. Távol vannak minden lakott területtől, elszánt szabadságharcosok vadásznak rájuk, és a kapcsolatuknak olyan próbát kell kiállnia, mint még soha. Nem számíthatnak másra, mint fénykardjukra és az Erő sötét oldalára. A Sith Nagyuraknak el kell dönteniük, hogy győztes szövetségesek akarnak-e lenni, vagy halálos ellenségek....

Írta: Paul S. Kemp

www.retrojatekmuzeum.hu

retro STAR WARS regény
STAR WARS Sith nagyurak


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése